mandag 17. august 2009

Minialbum

Jeg sliter for øyeblikket litt med å komme igang med scrappingen igjen jeg, men satser på at høsten byr på masse scrapping. Stempelscrapp messen må om ikke annet være med på å gi meg et kraftig spark bak :)
Får vel også ta meg sammen og bli flinkere til å kommentere alle dere som har titta innom bloggen min i ny og ne igjen. Vet det er mye innspirasjon å hente hos dere alle ;)

Men litt scrapping har jeg da fått til i det siste også :) Lagde for litt siden denne minialbumen. Denne albumen var kortet som fulgte med en pakke med klær. Jeg satt og lekte meg litt med canvas, dongeri og kartong ... var en førsteprøve dette så stoffet ble litt skakt :? Hadde ikke så mange bilder av den lille krabaten på bildene da, så hadde ikke så store valgmuligheter, men fant da noen som passa ganske så greit i forhold til farger.
Jeg har valgt å viske bort ansiktet, vet det ikke ser så bra ut da, men vil ikke legge ut bilder av andres barn ;)

Ha en flott uke alle sammen :)

6 kommentarer:

pia iris sa...

kjempefin minialbum du har lagd.
sliter med å komme igang igjen jeg og, men har såvidt begynt da.
gleder meg til å se mere fra deg.

Madam sa...

Så nydelig minialbum du har laget.
Ser at det er flere som sliter med å komme igang igjen etter sommeren, men etter en tur på messa så løsner det nok for både den ene og den andre :-)
Ha en fin dag!

Hildegunn sa...

Herlig album, flott gave!

Kommer du på treff på fredag?

Anonym sa...

Den ble jo kjempeflott! Syns det var kult med dongerien, jeg! Prøver desperat å finne scrappeformen her også, lettere med kort og andre småting, men håper at messa blir tidenes spark bak, ja...:))

Vibeke sa...

Så flott minialbum du har laget - nå fikk jammen meg jeg lyst til å lage et slikt også. Takk for inspirasjonen:)

Anonym sa...

Så utrolig flott minialbum! Utrolig tøft med dongerien på! Kjenner igjen scrappeproblemene....