mandag 14. desember 2009

Du sover ute i all slags vær


Det går litt i ett i disse førjulstider, - de to minste er hjemme to dager i uka og de andre dagene føler jeg kun har gått med til sykehusbesøk, legebesøk, bassengtrening og kiropraktor. I tilegg skal man jo da helst vaske litt hus, bake litt, handle julegaver og finklær og ikke minst kose seg med familien.
Heldigvis så er vi ferdig med alle julegavene, og finklærne er i hus. Husvasken og bakingen har foreløbig gått litt trått, men kjøkkenet er iallefall ferdig ... der valgte jeg å male alle veggene, pusse ned kjøkkeninnredningen og male alle dørene og skuffene, det tror jeg jammen jeg brukte nesten en mnd. på (tok utrolig masse tid å pusse opp alle disse dørene, da vi ikke hadde plass til å ta så mange dører i gangen) og nå er det heldigvis bare kjøleskapet som ikke er vasket ... får se hva jeg får til utover dagen.
Jeg har såvidt kommet igang med bakingen, men den ene suksessterta jeg bakte forsvant dagen etter. Så får vel bake en ny :) Ellers så må jeg vel ta et realt tak i bakingen denne uka i og med at Leander blir 2 år på fredag. Håper bare han er klar for å feire dagen sin på fredags ettermiddag ... han skal nemlig i narkose for å legge inn dren i ørene på morgenen.

Ja ja, men nok om dette nå! Ute er det endelig snø! HURRA!!

Lo'en som ble med i dette innelegget er av "Aurora". Hun ligger og sover i pulken. Det var skikkelig dårlig vær, så det hadde blåst opp små snø-skavler rundt pulken. Hun sov i hele fem timer, så det var tydeligvis friskt å ta duppen utendørs :) Denne lo'en var med i en konkurranse der oppgaven var "vær".

Ha en flott dag alle sammen, og takk for alle kommentarene jeg får :)

Ingen kommentarer: