søndag 10. april 2011

Skissedilla #107


Kanskje jeg denne gangen klarer å blåse liv i denne bloggen igjen :) I går skulle jeg egentlig ha deltatt på Steinkjerscrepp(a), men på grunn av at jeg er forholdsvis nyopperert så måtte jeg står over. Men kurset til HegeAL hadde jeg gleda meg så lenge til, så det måtte jeg bare ha med meg. Hun har vært en av mine inspiratorer leeeeenge, har alltid digga stilen hennes :)
På kurset fikk vi et kitt med 4 mønsterark, hvit bazzil, et alfabet og noen blomster og så fikk vi prøve oss på Skissedillaskisse #107 :)Jeg rakk å lage to lo'er og det må jeg si meg veldig fornøyd med :) Starter med å legge ut denne av Leander, han var så heldig å få være brudesvenn i min brors brylupp i fjor sommer. Middagen ble litt lang for mine småtroll, så de var ute og lekte seg litt innimellom. Synes dette bildet ble så morsomt, og tittelen ga seg egentlig helt selv :)

5 kommentarer:

HegeAL sa...

Så gøy å se!!! Herlig at du ble fornøyd og LOen ble jo bare smell lekker :-))

Klem

Brit sa...

Knallfin LO! Nydelige farger og et helt utrolig flott bilde. For en stilig kar :) Likte veldig godt splatene. Så kjekt å høre at du har vært på Heges kurs :) Kunne veldig godt tenkt meg det jeg også;)

Tusen takk for deltakelsen.

Torill sa...

Lekkert altså!!
Så bra at du fikk med deg litt shopping og kurs - og masse inspirasjon forhåpentligvis!!

Annette Knutsen sa...

Dette var en kjekk liten kar! Hadde stor sans for snakkebobla. Artig detalj.

Siv Anne sa...

Denne ble bare så tøff!