søndag 30. oktober 2011

Søte lillesnuppa mi på tur


Jeg har endevendt Skissedilla skisse #135 180 grader denne gangen :) Som sagt mange ganger før ... det er veldig gøy med skisser :)
Denne gangen er det lillesnuppa mi som har vært scrappeobjektet. Er jo som regel en av mine tre barn som blir scrappa, er vel igrunnen de som er grunnen til at jeg begyndte å scrappe for maaaange år siden også :)

Ogg så må jeg bare få si en ting ... jeg får ikke til å kommentere dere andre :( Er lenge siden jeg har fått til det, får bare beskjed om at det er noe feil med min konto og at den må endres ... men jeg vet ikke helt hva som er galt, så derfor så får jeg det ikke til :(

2 kommentarer:

Brit Sviggum sa...

For en nydelig LO! Kjempeflott bilde, og nydelige farger. Likte så godt pila, og de sirklene. Og de tre blingene/halvperlene oppe i hjørnet var prikken over i-en :) Tusen takk for deltakelsen!

PS. Ser at du skriver at du ikke får kommentert. Har du explorer som nettleser? Jeg hadde også mye problemer med kommenteringen. Men etter at jeg byttet fra Explorer til Google Chrome, har jeg ikke hatt noen problemer ;)

Umenorskan sa...

Kjempefin layout !