søndag 8. januar 2012

Opptatt/ledig


For noen år siden (fire kanskje) spurte min tidligere nabo meg om jeg kunne lage et enkelt opptatt/ledig skilt som de kunne ha på hytte doen. Jeg svarte at det kunne jeg om ikke annet prøve å få til, men jeg fant egentlig aldri noen plan inni hodet mitt ... hehe. En dag over ett år senere (husker egentlig ikke hvor lang tid) mens jeg sto på kjøkkenet og lagde mat, så kom de veldig finkledde ut av døra si hjemme og jeg ante ugler i mosen ... nå hadde tydeligvis Frank og Anita en plan om å gifte seg ... uten å fortelle det til noen!
Da kom denne tanken om dette do skiltet tilbake i mitt hode og jeg fant ut at jeg skulle lage det i bryllupsgave. Men med tre unger i hus og en hektisk hverdag ble det aldri noe av. Nå i august flytta jeg i fra dem, og bestemte meg for at nå til jul var det virkelig på tide at de fikk dette skiltet (er vel snart to år siden de gifta seg).
Planen om hvordan det skulle se ut kom nå for ganske lenge siden, og det er sikkert et år siden jeg kjøpte ramma :)
Og nå til jul ble det endelig ferdig :) Og på pakken skrev jeg "God Jul, eller skal vi si gratulerer med vel overstått bryllupsdag!"
De ble veldig glade for gaven :)

Jeg har lagt ut et bidrag til scrappshoppbloggen sin utfordring tidligere, men det skader vel ikke med ett til. Si det med blomster passer meg som tidligere nevnt veldig godt :)

4 kommentarer:

LindaBrun sa...

For et herlig dørskilt. Så kjekt at du vil delta med flere bidrag i utfordringen vår denne gangen.
I og med at vi sier kun 1 bidrag pr. deltager så vil kun det første bidraget ditt være med i trekningen om premie.

Jonna sa...

Kjempelekkert skilt! Takk for at du er med på utfordringen vår :-)

anne jorunn sa...

For et lekkert do-skilt!! Nydelig fargelagte Magnoliamotiver!

Tusen takk for at du er med på utfordringen på Scrapshopbloggen! :-)

Hildegunn sa...

Denne ble jo veldig flott, og endelig ferdig :-)

Ønsker deg en fin uke!
Klem