fredag 9. mars 2012

Skissedilla #153


"En uforglemmelig uke i Stjernebamsens liv" har jeg kaldt denne lo'en :) Skolestarterne i barnehagen til Aurora har en en klubb som de kaller Stjerneklubben, og denne klubben har en liten maskot som heter Stjernebamsen. Alle ungen i klubben får ha med seg bamsen en uke hver, der bamsen skal få være med å delta i barnets uke. Etterpå skriver vi foreldrene fra bamsens ståsted hva den har vært med på den uken. Aurora hadde med seg bamsen overalt ... på bildene som jeg har tatt med på denne lo'en så var Stjernebamsen med på Byggmakker og kjøpte listverk, på McDonalds å spiste is, og på balett :) Den fikk også være med bort på besøk til besteforeldre, på fjellklatring og i snegen om natten (den måtte jo slippe å sove alene) :)

Jeg har brukt skisse #153 til Skissedilla som utgangspunkt, men i og med at jeg hadde litt store bilder tok jeg med bare tre bilder.

3 kommentarer:

Lula sa...

Så kult konsept med bamsen! I gutten min sin klasse får de med seg bamsen en dag og skriver i en bok. Det er sikkert moro å se når de går ut i 7.klasse;) Herlig at du har dokumentert dette. Jeg likte siden din så godt, den var så leken med forskjellige kule detaljer.

Klem Lula

pia iris sa...

så morsomt at de har dette allerede i barnehagen da. her har de hatt det i 1.klasse og oppover.
flotte bilder og en frodig LO. morsomt med flere enn et bilder på LOene. der sliter jeg litt, hehe.
klem pia

Vibeke sa...

Hei hei:)

Så utrolig morsomt da!! Kunne tenkt meg besøk av en slik bamse jeg også, he he:)

Kjempeflott layout du har laget. Flott med flere bilder:)

Ses i Steinkjer om 1 uke:)