mandag 18. januar 2010

Et lite livstegn fra meg ...

Her er et lite livstegn i fra meg igjen ;) Jeg har ikke helt slutta å blogge altså, men ting har bare ikke vært så greit her i det siste. Først tok jeg bare litt juleferie fra både scrapping og blogging, og så ble jeg plutselig alenemor *sjokk*
Det har ført med seg så mange tanker, irritasjoner, sinne, bekymringer og ikke minst så er jeg veldig lei meg. I tillegg så tar det mye tid å være alenemor til tre ... har nok å gjøre for å si det slik. Det har vært mange møter i det siste, og det kommer til å bli ganske så mange fler.
Jeg kjenner at jeg ikke er helt i scrappeform enda, men holder for øyeblikket på med mine finalebidrag til skisse-o-mania på scrapping.no ... de må jeg liksom bare få til å levere. De kan jeg vistnok ikke vise enda, så legger derfor ved en lo som jeg lagde en stund før jul ... lillegutt elsker alt med hjul, og "tjaktoj" er den store favoritten :)

Jeg ser utifra et par kommentarer at jeg har fått to awarder ... de setter jeg veldig stor pris på :) Men jeg må bare beklage at jeg ikke helt føler for å sette meg ned å skrive 7 ting om meg selv akkurat nå ... har alt for mange tanker i hodet!

8 kommentarer:

Gunn-Elin sa...

En utrolig herlig LO!
Men uff, jeg skulle veldig gjerne kommet med noen riktig så kloke og velvalgte ord til deg. Men jeg har de dessverre ikke. Jeg føler virkelig med deg. Og jeg håper og tror at alt kommer tilå gå bra med deg. Men kan jo tenke meg selv hvordan jeg hadde taklet å havna i en slik situasjon. Håper du har mange rundt deg å støtte deg til.
Klemmer fra meg til deg.

Hannemor sa...

Det var veldig trist å høre at du ikke har det så greit for tiden, Monika. Skjønner godt at scrappelyst og tid ikke er tilstede, men jeg håper hverdagen din etterhvert gir deg rom for å kose deg med hobbyen din igjen.

Gode tanker sendes deg og dine!

Klem

Torill sa...

Nydelig LO!!!
VIl bare sende deg en god og sterk klem til deg jeg MOnica!!!

Anonym sa...

Denne er så herlig!! Sender deg en klem og håper du får satt deg ned og scrappet litt og få tenke på noe annet innimellom :)

Ligger noe til deg i bloggen min som du kan se på når du orker :)

Torill sa...

Tusen takk du! Så koselig å høre!
Håper det går greit med deg, Monika!

Håper tanken på SteinkjerScrepp{a} kan løfte deg opp litt:0)
Ikke vent for lenge, for kurspåmeldingene ser ut til å gå superfort!

klems

Guro sa...

Flott LO, Gråtass har mange små venner han :) Takk for at du følger oss i Scrappehuset, vi gleder oss over all interessen vi har fått av dere der ute. Vi gleder oss til å gi dere mange spennede utfordringer framover.

Ha en fin uke,

Klem fra Guro på vegne av jentene på Scrappekammeret

Anonym sa...

Nydelig LO! Koselig at du har lagt ut banner og skrevet om oss i sidebaren din, Monika! Håper du vil delta på våre fremtidige utfordringer!

Trist og lese at du har blitt alenemor, jeg vet hvor hardt det er og være alene med barn, er alene i ukedagene med 2 stk, og det er passe slitsomt!

Klemmer fra Cathrine :)

Anette sa...

Dette var en nyyyydelig LO!!!

Takk for at du reklamerer for utfordringsbloggen vår!! Håper å se deg i utfordringene :)
Lykke til i RAK-trekningen!

Anette - kammerpike ;)