søndag 31. januar 2010

Guttekort
Her er kortet som jeg lagde til Leander sin 2 års bursdag :) Det var et utrolig enkelt og morsomt kort å lage :)

Nå må dere stikke inn på scrapping.no og stemme i skiss-o-mania finalen ... jeg har vært så heldig å kvalifisere meg til å være med der :) Trykk på linken så finner du alle tre avstemningene der :)
Jeg sliter fortsatt litt med å ta bilder av det jeg lager, så alt jeg legger ut blir litt mattere i fargene enn det skulle ha vært :( Tips mottas fortsatt med takk!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempeflott kort, som jeg regner med ble godt mottatt av mottaker!

Julieutrulie sa...

Nydelig kort, åsså så flott pyntet! lagrer dette til innspirasjon. har laget dette korte(alltså brette det) men ikkje pyntet det :)

Anonym sa...

Åhh, det vart kjempefint! Herlig ark å herlig motiv! :)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Ann Cecilie sa...

Nydelig kort! Tror jammen jeg skal prøve meg på et slikt et på fredag!! Regner med du kommer?? HAr stemt på deg vennen!! klem

Hannemor sa...

SÅ herlig guttekort, Monika! :D Er så dekorativ den brettinga der og jeg likte innmari godt den friske blåfargen du har brukt!

Klem

Hanne sa...

Hallo i natten ;)

Aller først skal jeg skryte av kortet ditt til Leander! Det var skikkelig flott! Likte både fargene og pyntinga di, så rent og røft på samme tid!

Så skal jeg endelig svare på spørsmålet ditt om den sjokolade-eska; ja, jeg malte eska denne gangen (og det var myyye enklere enn å lage ny, som jeg tidligere har gjort - jadda *tokk tokk*) "Dærta" på Gesso med svamp. En omgang på hele esken, og en ekstra en bare i kantene etterpå. Brukte da sånn Glue Dot Line for å få papiret til å sitte, i tillegg kom det jo litt opp fra eska :)

Og helt til slutt skal jeg bare beklage at jeg ikke har stemt på deg, men det er jo bare fordi du ikke ligger på bloggelista mi!? Fy skam, jeg skal sporenstreks få deg inn der :)

Absolutt til slutt; nattinatt og en god klem :)

Anonym sa...

Nydelig brettekort!