torsdag 25. mars 2010

Jeg har hekla luer til jenteneJeg husker jeg hekla en gang da jeg var lita ... skulle hekle en duk, men det ble en hatt til barbiedukka mi :hihi: Så jeg avslutta heklekarrieren min den gangen!!
Men så dukka disse svenske ol-luene opp da og jeg måtte prøve meg igjen. Fant mønster som jeg ikke skjønte noe av, ringte så mamma som har vært en ihuga hekler ... men jeg skjønte lite og ingenting av forklaringene hennes heller :S Endte med at jeg fant noen lær-deg-å-hekle videoer på nett og nå har jeg hekla to luer. Begge med samme oppskrift, men de ble likevel forskjellig ... aner ikke hvorfor. Mariell sin ble liksom litt smalere enn Aurora sin. Dessuten så er de heklet i voksen størrelse, så Aurora sin ble litt stor. Skal prøve å lage en mindre en etterhvert :)

7 kommentarer:

Torill sa...

Så flotte de ble!! Knallfine farger!!

Isabell - Taranita sa...

så utrolig dyktig du er, sånn kunne jeg tenkt meg også=)

Anonym sa...

De ble jo kjempefine! Om du strammer litt ekstra på de siste radene med fm så kanskje den blir mer passe til Aurora? Min ble i allefall for stram først, så jeg måtte slakke på den kanten :)

Ann Cecilie sa...

Så knallfin Monika!!

Siv Anne sa...

Så flotte luer!
Hadde vært veldig glad om du ville "kopiert" oppskriften inn i et innlegg hos meg. Eller om du kunne lagt den ut på bloggen din. Jeg har ei som ønsker at jeg skal lære henne å hekle, og hun vil lage slike luerer, er på utkikk etter en bra oppskrift.

Siv Anne sa...

Tusen takk for linken. Nå skal det hekles. :) God påske! :) :) :)

Anonym sa...

Wow, kjempefine!